Όταν το Sugar café-cocktail bar άνοιξε για πρώτη φορά το 2009 στη Γιάλοβα, κερδίσαμε γρήγορα το σεβασμό των πελατών μας με την ποιότητα του καφέ μας.

Είμαστε επίσης αφοσιωμένοι στην παρασκευή και προσφορά ποιοτικών γλυκών, σνακ και κοκτέιλ σε έναν ιδιαίτερα διαμορφωμένο χώρο.
Αυτός είναι ο χώρος μας που δημιουργήσαμε για εσάς, όλοι εμείς που αντιπροσωπεύουμε το Sugar café-cocktail bar.

Με τις παροχές μας ελπίζουμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Με τα εκλεκτά μας προϊόντα ευχόμαστε να μαγέψουμε τον ουρανίσκο σας. Με το φιλικό και ευγενικό περιβάλλον μας να κατακτήσουμε ένα κομμάτι της καρδιάς σας. Με το χαμόγελό σας θα ανταμειφθούν οι κόποι μας.
Καλή διασκέδαση στο γλυκό…

Sugar café-cocktail bar

Φωτογραφίες

Ο χώρος μας με μια ματιά

Τοποθεσία

Θα μας βρείτε στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, στον πεζόδρομο δίπλα στη θάλασσα

Με παρουσία από το 2009, σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ποιοτικά cocktails, καφέ, γλυκά, snacks και μουσική σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον, με επαγγελματισμό, συνέπεια και πάνω απ’ όλα αγάπη για το αντικείμενό μας.

Έπειτα από 10 χρόνια συνεχούς πορείας στην αρχή του πεζόδρομου στη Γιάλοβα, θέλοντας να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας, το Sugar café-cocktail bar μεταφέρθηκε δίπλα στη θάλασσα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να συνδυάσετε τις υπηρεσίες μας με το όμορφο τοπίο του κόλπου του Ναυαρίνου.

Σας ευχαριστούμε που συνεχίζετε να μας στηρίζετε στο νέο μας χώρο, ένα ολοκληρωμένο cocktail αισθήσεων σας περιμένει…